Sekiranya anda berminat untuk mengetahui apa-apa berkenaan dengan blog, bolehlah pergi ke Bloggers Tutorial ^_^
Followlah blog ini sekiranya berbaloi untuk difollow. Sebarang ulasan adalah amat amat amat amat diharapkan.

Sila tahu...

05121431H
beng4ng deng4n isr4el !! j4h4n4m !!*****ht

Hati-hati!! Mulai sekarang jangan pernah menuliskan kata-kata yang 6 huruf yaitu I5Ra3L (tulisan biasa) di Wall, di Status, di Note atau saat mengupload apa saja, kerana secara automatik anda akan terus masuk ke fans page ini


Cuba lihat!! Sudah banyak saudara kita yang masuk fans page itu. Padahal mereka tak bermaksud untuk gabung. Mungkin anda juga termasuk dari mereka yang telah tergabung tanpa disengaja. Waspada dan segera untuk keluar kerana jumlah anggota mereka setiap jam bertambah, jika kita menulis nama negara itu sesuai aslinya maka informasi itu akan di direct ke page tersebut dan dimonitor sama mereka disana, semua postingan yg mengandung kata Isr4EL ada disana juga. Sebarkan hal ini kepada saudara-saudara kita yang lain. Kerana kita bukan pengikut the real terorist. Saya melihat mungkin anggota group ini yang wall/note/tautan yang masuk ke dalam fans page itu, hati-hati ya. Tolong disebarkan. Syukron.

(sumber dari group bErjuanglah, rEmaja islam!!)

Daripada fans page tersebut, boleh lihat bagaimana dia highlightkan perkataan tersebut.

****Teruskan, menekan dan mengutuk isr4el laknatullah!!!!
****faham-faham je la semua. facebook ni kan hak milik isr4EL .

Yang terkini;
Israel Page:28,568 people like this.

Jangan share post ini direct ke fb sudahlah.


Semoga beroleh manfaat^^
Like if you like, do comment too~

4 Comments
Comments

4 responses:

  1. hmmm.
    walaupun ana da gne banyk kali perkataan isra el.
    tapi x di 'like' page tuw secara tidak sengaja setakat ini.
    ape ape pun.
    afwan atas ingatan ini.

    ReplyDelete
  2. @wasabi_lemonz
    hmm..mcm knl je cara penulisan begitu.
    alhamdulillah, baguslah, kiranya beruntunglah tidak dilike secara tidak sengaja.

    Abg ana pernah beritahu psl ni (bln jun hari tu), tp lupa nk cari semula utk dikongsikan.

    ReplyDelete
  3. mmg.
    abg nti biasa gne.
    try tanye die knape tlis cmtu.
    sbb smlm terperasan.
    kbnykn post die tulis 'isra el'.
    tanye die,xbls lagi.
    syukran sbb nti da bgtahu

    ReplyDelete
  4. @wasabi_lemonz
    dia agak sibuk kebelakangan ini.
    hmm, tp sbb Allah gerakkan nta utk bertanya, ramai juga yg dpt manfaatnya kn.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2008-2014 Aisyah Ameelah ^_^: Sila tahu...
Design by a.a.ghariib