Sekiranya anda berminat untuk mengetahui apa-apa berkenaan dengan blog, bolehlah pergi ke Bloggers Tutorial ^_^
Followlah blog ini sekiranya berbaloi untuk difollow. Sebarang ulasan adalah amat amat amat amat diharapkan.

Pinjaman Buku Teks (still available)

26011433H
Assalamualaikum...

Sukacita dimaklumkan, kepada pelajar form 5 Al-Amin (next year) yang nak pinjam buku teks form 5 adalah dialu-alukan. Siapa cepat, dia dapat. Banat diutamakan.

Antara bukunya:

BM: Buku Teks (ada 2)

BM: Dirgahayu Bahasaku

BI: Buku Teks

BI: The Curse

MATH: Buku Teks -Syifa'

ADD MATH: Buku Teks (ada 2) - 1 Hamizah

*ADD MATH: Soalan SPM 2005-2010 -Hamizah

SEJ: Buku Teks

SEJ: Nota Cemerlang Sejarah Ting. 5 -Hamizah

BA: Buku Teks

BIO: Buku Teks (akhir tahun, sila pulang pada tuannya seperti yang tertera pada kulit buku tersebut)

*BIO: Soalan SPM 2005-2009 -Hamizah

BIO: Buku MODUL (tidak dijual di pasaran) -Hamizah

BIO: Nota F4 dan F5 (by batch 7) -Hamizah

KIM: Buku Teks -Syifa'

*KIM: Soalan SPM 2005-2010 -Hamizah

KIM: Buku MODUL (sudah lengkap diisi) -Hamizah

FIZ: Buku Teks

FIZ: SPM Physics (Contoh jawapan utk kertas 2) -Hamizah

*FIZ: Soalan SPM 2005-2010 -Hamizah

PA: Buku Teks

SCI: Buku Teks

Buku form 4 sudah selamat dibook oleh Farhah ^.^

Ada 2 lagi yang available:-

Buku Teks Sejarah F4

Buku Teks Biology F4

Siapa yang berminat nak meminjam buku, boleh tinggalkan komen di sini. Pilih comment as Name/URL, tapi kalau tak ada URL, tak payah isi pun tak apa.

*Yang buku soalan SPM, boleh ambil terus.

Manakala buku lain perlu dipulangkan kembali.

SYARATNYA, buku tersebut harus dijaga dengan baik dan perlu dipulangkan pada akhir tahun 2012. Ana ada 4 orang lagi junior nak guna buku tu~ Gunakannya dengan penuh rasa tanggungjawab, muroqobah.


SELAMAT BERMUJAHADAH!


ps. InsyaAllah, kalau tak ada halangan, esok nak pergi sekolah, kemas meja dekat kelas form 5 dengan mlmh Syu.
pss. Semoga mendapat keputusan yang terbaik esok, form 3!

Semoga beroleh manfaat^^
Like if you like, do comment too~

14 Comments
Comments

14 responses:

  1. 6, 7, 9, 12, 13, 14, 16, 17, 19 dan 20..
    hehe, ana ade spbt, tp just nk yg selain buku teks jer..
    cume +math je ana nk pinjam..

    ReplyDelete
  2. ke ana xboleh, sbb bkn al-amin da.. cedey2..

    ReplyDelete
  3. @Teratai Berdarah
    Ana bagi keutamaan dkt bdk2 al-amin sbb senang nak bagi...

    ReplyDelete
  4. @Teratai Berdarah
    Mcm mana nti nak dptkan buku ni dari ana? Kalau ada cara, boleh je...
    Alala, jgn sedih2...
    ^_^

    ReplyDelete
  5. bole2, akak bg kt adeq ana.. hafizah..

    ReplyDelete
  6. Admiring the persistence you put into your site and in depth information you provide. It's good to come across a blog every once in a while that isn't the same outdated rehashed information. Wonderful read! I've bookmarked your site and I'm including your RSS feeds to my Google account.

    ReplyDelete
  7. I have wanted to post something like this on my site and you have given me an idea. Cheers.

    ReplyDelete
  8. salam kak, ble ana blh pulang bku2 tu yek??
    ke nk bg je kat sarah???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2008-2017 Aisyah Ameelah ^_^: Pinjaman Buku Teks (still available)
Design by a.a.ghariib